Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Convince ApS

CONVINCE® er et mediebureau og reklamebureau i Aarhus med ekspertise i:

Vi har mere end 14 års erfaring og ud fra en holistisk og strategisk tilgang udvikler vi bl.a. grafiske identiteter, stærke brands og digitale kommunikationsløsninger. 

CONVINCE® er bygget op omkring 2 generationer. De erfarne kræfter med +20 års erfaring fra bureau- og medieverdenen, og de nye young talents med den indfødte digitale forståelse. Sammen udfordrer vi hinandens tilgang til udviklingen af effektiv kommunikation, et krydsfelt der kan aflæses på bundlinjen. 

Vi arbejder med et strategisk afsæt, så kommunikationen får retning, fokus og prioritering. Altid med respekt for de ressourcer, der er til rådighed. Vi samler de løse ender i kommunikationen i en rød tråd med reference til brandets DNA. Ingen forbrugere og indkøbere savner mere information, men værdsætter kommunikation med kvalitet og relevans. Vi ønsker derfor at forenkle for at forstærke. 

Vores kernekompetencer ligger i at: 

  • Forbinde personprofiler med kundedata og kvalificerer leads igennem den digitale kunderejse 
  • Udvikle dynamisk indhold til alle kontaktpunkter og platforme 
  • Designe brandets DNA og fremhæver kundeløftet igennem de unikke sellingpoints 
  • Udvikle strategiske medieplaner, der eksekveres taktisk og operationelt 
  • Give jeres sælgere de bedste forudsætninger

Mere fra Convince ApS

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen