Berlingske Business
17:07Pandora og Vestas fik høvl på rød aktiedag
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Conceptu IVS

Conceptu IVS er en dynamisk virksomhed der arbejder med webprojekter og digitale løsninger. Vores kernekompetence er online markedsføring og udvikling af webløsninger.

Vi driver selv hjemmesider med fokus på forbrugeren, for at skabe overblik og gennemsigtighed med de mange muligheder. Det gør vi inden for en lang række forskellige brancher, alt efter om du søger en ny bredbåndsløsning, et billigt lån eller en fed velkomstbonus som gambler. Sammenligning på tværs af brancher og løsninger, er blevet rigtig populært i Danmark og vi ønsker at bidrage til den tendens.

I vores øjne er det vejen til de billigste løsninger og de bedste beslutninger. Forbrugermarkedet rummer flere og flere muligheder, hvilket afføder et behov for at skelne dem fra hinanden.

Du kan se eksempler på vores tjenester om lån og økonomi, via siderne Findino og Økonomia. Inden for betting og bredbånd driver vi henholdsvis Bonusguiden og Dit Bredbånd. Alle tjenester med relevante oversigter, til glæde for forbrugeren.

Vi er altid åbne for at samarbejde om webprojekter eller digitale løsninger, hvor vi kan bidrage med vores know how og erfaring fra webbranchen. Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne, hvis det er aktuelt for dig.

Snart på vej..
Conceptu har løbende projekter i støbeskeen og det næste digitale område vi kaster os over, bliver formegentlig inden for apps. Stay tuned for at høre hvad vi finder på og hvis du selv er aktiv i appbranchen, hører vi gerne fra dig.

Det er vores store ambition, at 2017 bliver året hvor vi lancerer vores første applikation. Den glæder vi os til at fortælle mere om.

Mere fra Conceptu IVS

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen