Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Click in ApS

Click in er et datadrevet digital marketing bureau, der udarbejder og eksekverer på succesfulde marketing strategier på de digitale platforme.

Click in er ikke platformbestemt, hvilket betyder at vi kan hjælpe vores kunder med at allokere deres marketing budget mellem de digitale platforme for at få de bedste resultater. Click in hjælper virksomheder i alle størrelser samt brancher. Vores hovedfokus er digital markedsføring i Danmark, USA, England og Tyskland, hvor vi har den nødvendige viden, ekspertise samt erfaring til at skabe mest synlighed og opnå det højeste afkast.

Vi har en datadrevet tilgang til vores kunders markedsføring og tror ikke på meninger, men derimod på målinger. Vi anser os selv som et af Danmarks fornemste marketing bureauer inden for vores felt.

En samarbejdspartner du skal stole på
Vores opgave er, at vores kunders afkast stiger kontinuerligt. Vi er drevet af resultater og vækst, og det kommer kun vores kunder til gode. For at sikre de bedste resultater for vores kunder, anser vi viden som den vigtigste faktor for at få succes online. Derfor søger vi konstant ny viden, og videreuddanner konstant vores medarbejdere for at følge med i den digitale udvikling, og de muligheder vi får for digital markedsføring fremadrettet. Click in er derfor også certificeret Google Partner.

Vi går op i, at vores kunder ved, hvad der bliver udført samt, hvilken effekt vores tiltag har for deres forretning. Derfor vil alle vores kunder få et unikt login til vores rapporteringssystem, hvor de 24/7 kan se afkast og resultater, som vi har skabt. Udover dette vil vores kunder konstant kunne følge med i, hvad vi laver og hvornår, igennem vores timeregisteringssystem.

Brug tiden på at drive din forretning, så skal vi nok sørge for, at I er synlige og tilstede online.

Vores kernekompetencer er:
SEO / Søgemaskineoptimering
Google Adwords
Facebook annoncering

Skal vi hjælpe din forretning med at opnå større synlighed online? Kontakt os i dag på 71 96 93 10 eller skriv til os på info@clickin.dk

Mere fra Click in ApS

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen