Berlingske Business
14:40Amerikanske aktier får lille comeback efter blodrød mandag
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Citona

Citona er et resultatorienteret marketing-bureau med hovedkontor i Aarhus, der arbejder med online marketing og hjælper virksomheder med at skabe vækst på bundlinjen. Firmaet blev oprindelig stiftet som et helhjertet SEO-bureau men har sidenhen udviklet sig til meget mere end søgemaskineoptimering.

Med os som din samarbejdspartner får du et full-service bureau med en 360-graders tilgang til online marketing. Bagved sidder nogle af branchens skarpeste specialister indenfor blandt andet SEO, Adwords og Analytics, der hver især er drevet af at skabe vækst, med certificeret know-how og mange års erfaring i branchen.

Digitale løsninger på tilpassede strategier
Hos Citona formår vi at skabe resultater, der driver forretning med kunden i centrum og skaber vækst på bundlinjen. Vores strategiske tilgang, datadrevet optimering og mere end 15 års erfaring gør os eksperter i, at levere værdiskabende løsninger med udgangspunkt i dine ønsker og individuelle målsætning.

Som specialister indenfor online markedsføring vægter vi sparring højt da vi ved, at løbende vidensdeling vil skabe de bedste resultater for din virksomhed. Vi er desuden en proaktiv og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der engagerer sig i din virksomhed og som hjælper dig med at se markedspotentiale, uanset størrelsen på din virksomhed.

Vi er online marketing specialister indenfor:

Derfor skal vi samarbejde
Med Citona kan du forvente en service og dedikation af højeste kvalitet. Vi er været i branchen i mange år og ved hvad der virker indenfor digital markedsføring. Vores løsninger er gennemsigtige, resultatorienteret og eksekveres altid med dine kunder i centrum. Vi hjælper dig med alt det strategiske såvel som den praktiske optimering og skaber resultaterne, der både ses og mærkes på bundlinjen. Vil du høre mere om dine muligheder og hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt en af vores konsulenter idag.

Har du brug for hjælp eller ønsker du et uforpligtende opkald? Send os en mail eller ring direkte på tlf. 2785 0203. Vi glæder os til at tale med dig!

Mere fra Citona

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen