Berlingske Business
17:59Business Live er tilbage i morgen kl 7
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

CfL

CfL er Danmarks største ledelseshus
CfL er et community af mere end 800 ledelsesinteresserede private og offentlige virksomheder og har 70 medarbejdere i Aarhus og København. Med CfL har du en unik samarbejdspartner og et inspirerende mødested, hvor Danmarks mest fremsynede ledere udveksler erfaringer, debatterer og lærer.

CfL eksisterer for at løfte ledelseskvaliteten i dansk erhvervsliv
CfL udvikler exceptionelle ledere via kurser, netværk og rådgivning og har en veludbygget værktøjspalet af internationale og validerede værktøjer, som vi bruger til kompetenceudvikling af erhvervslivets rådgivere. Vi har i dag en særdeles velfungerende udviklingspalet, og et godt samarbejde med både erhvervsledere og medier, hvilket har gjort os i stand til at dagsordenssætte temaer af afgørende betydning for god ledelse.

Mere fra CfL

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen