Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Canon udvider sit Essential Business Builder Programme med cross-media start-up workshops

Canon Europe, verdensførende inden for imaging-løsninger, har udvidet sit Essential Business Builder Programme (EBBP) gennem tilføjelsen af en ny start-up workshop, der er målrettet ...

Canon Europe, verdensførende inden for imaging-løsninger, har udvidet sit Essential Business Builder Programme (EBBP) gennem tilføjelsen af en ny start-up workshop, der er målrettet printserviceudbydere, som overvejer at tilbyde cross-media-tjenester.

  • Canon starter endags-workshops for printserviceudbydere, der er nye inden for cross-media

  • Formålet med workshoppen er at hjælpe printserviceudbydere med at få et indblik i eksisterende og potentielle kunders behov for cross-media marketing (CMM)

  • Workshoppen vil blandt andet gennemgå vigtigheden af kampagneevalueringer 

Endags-workshoppen forudsætter ingen forudgående kendskab til eller erfaring med marketing og er påtænkt som et første skridt på vejen mod at tilbyde cross-media-services.

De nye workshops starter i efteråret og vil bestå af et antal sessioner, som udforsker en række temaer inden for cross-media for dem, der er nye inden for emnet. Sessionerne vil gennemgå, hvad det betyder at være en marketing-serviceudbyder, og hvordan cross-media marketing (CMM) kan hjælpe eksisterende kunder og tiltrække nye kunder. Derudover vil workshoppen også hjælpe med at få svar på spørgsmål som, hvordan printserviceudbydere kan promovere print som en integreret del af CMM, hvordan man sælger services, og hvordan man skaber effektive markedsføringsbudskaber.

Deltagerne vil lære mere om forskellige marketingkanaler, og hvordan de kan leveres, og de vil have muligheden for at analysere og definere en enkel, typisk CMM-kampagne. Endelig vil de have muligheden for at deltage i en praktisk øvelse, hvor man skaber sin egen CMM-kampagne.

Hans Dalmeijer, Product Business Developer Professional Print, Canon Danmark, fortæller: “Marketing- og kommunikationslandskabet udvikler sig konstant med sociale medier, e-mail-marketingkampagner og applikationer som QR-koder, samt augmented reality, som bruges til at engagere folk og til at øge effekten af kampagner.

“Denne workshop er perfekt til printudbydere, der gerne vil få en bedre forståelse af CMM, og hvordan det kan hjælpe med at generere nye forretningsmuligheder, så de kan udskille sig fra konkurrenterne og få støtte til deres eksisterende printserviceudbud.

“Efter workshoppen vil vi også tilbyde løbende opfølgning og mentorskaber til de printserviceudbydere, der ønsker at fortsætte deres rejse mod cross-media, hvilket sikrer, at vores kunder har den support, de behøver for at gøre dette til endnu en succesfuld del af deres forretning igennem Essential Business Builder programmet” tilføjer Hans Dalmeijer.  

Canon Danmark afholder desuden formiddagsseminar i Kolding og Søborg den 4. og 5. december hvor temaet netop er Cross-media i en printsammenhæng og en introduktion til Canons forrentingsudviklingsprogram Essential Business Builder programme der er målrettet grafiske virksomheder og interne trykkerier.

Har Crossmedia workshoppen interesse, så kan Canon Danmark kontaktes. Yderligere information om  formiddagsseminaret og tilmelding kan ske via: http://www.canon.dk/for_work/events/printvirksomhed


Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen