Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Canon hjælper virksomhederne med at tackle dokumentudfordringer med fire nye imageRUNNER ADVANCE-modeller

Node Image Upload IR-A 4200.jpg

Søborg den 7. oktober, 2013: Med Canon Europa’s lancering af den nye imageRUNNER ADVANCE 4200 serie er sortimentet af anden generations imageRUNNER ADVANCE multifunktions enheder (MFD) til ...

Søborg den 7. oktober, 2013: Med Canon Europa’s lancering af den nye imageRUNNER ADVANCE 4200 serie er sortimentet af anden generations imageRUNNER ADVANCE multifunktions enheder (MFD) til sort/hvid print nu komplet. De fire nye A3 enheder kombinerer hurtigt og pålideligt output med imageRUNNER ADVANCE konceptets unikke egenskaber til at hjælpe det travle kontor med både avanceret dokumenthåndtering, herunder effektivt workflow, omkostningsstyring og datasikkerhed.

imageRUNNER ADVANCE 4245i

Nøglefunktioner, der kunne tilkøbes på den første generation af imageRUNNER ADVANCE 4000 serien, er nu standard. Blandt disse kan nævnessøgbare dokumenter og sikker sletning af harddisk - alt sammen funktioner, der giver fornem ydelse for pengene. Med de nye enheder tilbydes således nu et ensartet og effektivt workflow på tværs af hele imageRUNNER ADVANCE sortimentet.

Arbejd hurtigere og smartere

Lige fra standardfunktioner såsom fleksibel brugertilpasning og -sikkerhed til effektivt end-to-end dokumentworkflow adresserer imageRUNNER ADVANCE serien de udfordringer virksomheder og organisationer i alle størrelser kan opleve, når det gælder dokumenthåndtering.

Takket være kombinationen af et brugervenligt touchscreen display samt Canon’s MEAP og MEAP Web applikationer kan de nye enheder helt transparent integreres med Canon’s prisbelønnede software til et effektivt workflow, der i øvrigt har modtaget Buyer’s LaboratoryLLC (BLI) 2013 Document Imaging Solutions Line of the Year.

For eksempel tilbyder imageRUNNER ADVANCE tættere og smartere integration med uniFLOW, der er Canon’s brancheledende print og scan platform, som giver fuld kontrol over alle processer lige fra scanning til print. imageRUNNER ADVANCE og uniFLOW er et konfigurérbart workflow til scanning, som også byder på OCR (Optical Character Recognition) samt dokumentkompression, hvilket yderligere hjælper til at strømlinje workflowet.

De nye imageRUNNER ADVANCE enheder gør det desuden muligt at arbejde mobilt - enkelt og uden, at der stilles krav til ekstra hardware. Uanset om virksomheden ønsker at printe fra iOS eller Android smartphones og tablets eller via Google’s Cloud Print service, gør enhederne det nemt at printe mobilt, lige som der er mulighed for at scanne direkte til en lang række af cloud baserede services. Oven i købet med online, ordbogsbaseret OCR-konvertering. Ydermere giver uniFLOW virksomheden mulighed for sikker print fra enhver enhed, mens direkte integration med Therefore Online både gør det muligt at få adgang til dokumentworkflowet direkte fra den mobile enhed.

“Ønsket om at kunne arbejde mobilt er markant - en tendens, der blev dokumenteret i vores seneste Office Insights rapport, som er gennemført i 18 europæiske lande ved interview med 1.671 personer, heraf 300 beslutningstagere. Imidlertid lyder meldingen fra mange virksomheder, at ønsket langt fra er blevet til virkelighed. Hos Canon er vi i en position, hvor vi kan hjælpe virksomhederne med at styre omkostningerne samt sikre at data og informationer forbliver sikre, selv i et mobilt workflow. Det er efterspurgt, og vi oplever hastigt stigende behov for netop mobilitet. Derfor er det vigtigt, at vi fortsætter med at tilbyde de løsninger, der gør det muligt for virksomheder og organisationer at opnår denne mobilitet”, siger Thomas Kronbo produktchef fra Canon Danmark.

Forbedret sikkerheds samt økonomistyring

imageRUNNER ADVANCE 4200 serien tilbyder en serie af skalérbare sikkerhedsfunktioner til databeskyttelse. Canon’s Universal Login Manger giver således mindre virksomheder mulighed for bruger- og funktionsbaseret adgangskontrol samt fuldt overblik over såvel brugeradfærd som omkostningsstyring.

Effektiv Enhedshåndtering

Udviklet til at understøtte det travle kontor med større arbejdsopgaver leverer de nye enheder et hurtigt og pålideligt output og giver mulighed for stor papirkapacitet på op til 4.980 ark. Enhederne kan desuden styres, monitoreres og konfigureres fra centralt hold, hvilket sikrer konsistens for så vidt angår overvågning og funktionalitet på tværs af hele imageRUNNER ADVANCE installationen. For yderligere at maksimere oppetiden giver de nye enheder mulighed for fjernsupport såsom overvågning af tonerforbrug og -bestilling, opgradering samt diagnosticering, hvilket sikrer maksimal oppetid og drift.

“Seriens succes taler for sig selv. Et salg på næsten 360.000 imageRUNNER ADVANCE enheder i EMEA siden 2009 dokumenterer med al tydelighed, at virksomheder og organisationer værdsætter vores brede serie af skræddersyede A3 og A4 løsninger til såvel sort-hvid som farveprint med alle de kendte fordele såsom effektivt workflow, avanceret sikkerhed, omkostningsstyring og ikke mindst energivenlighed”, siger Thomas Kronbo produktchef fra Canon Danmark.

imageRUNNER ADVANCE 4200 serien, som erstatter imageRUNNER ADVANCE 4000 serien, kan leveres fra 1. november 2013. Nøglespecifikationerne er:

Effektivt og pålideligt sort/hvid output op til 25/35/45/51 ppm.Programmérbart 21.3 cm. farve SVGA touchpanel.Op til 4.980 arks papirkapacitet.Nem integration i eksisterende løsning.Automatiske færdiggørelses- og sikkerhedsfunktioner.Energivenlig.Canon Europe Canon Europe er en regional salgs- og marketingorganisation i japanske Canon Inc., en verdensførende innovatør og leverandør af imaging-løsninger til både erhvervslivet og private kunder.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen