Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

BLI anerkender kvalitet og alsidighed hos Canon MFD'er med syv priser

Node Image Upload Canon imageRUNNER ADVANCE 500i_tcm81-1072662.jpg

Canon Europe, verdensførende inden for imaging-løsninger, har modtaget syv priser fra test- og undersøgelsesorganisationen Buyers Laboratory Inc. (BLI) ved dens Summer 2013 Awards. ...

Canon Europe, verdensførende inden for imaging-løsninger, har modtaget syv priser fra test- og undersøgelsesorganisationen Buyers Laboratory Inc. (BLI) ved dens Summer 2013 Awards. Imaging-produkter fra hele Canons B2B-produktsortiment har fået anerkendelser efter at have gennemgået BLI’s grundige og dybdegående laboratorietests, hvor Canon modtog seks ‘Pick’ Awards og en pris for ‘Outstanding Achievement’.

Canon Europe, verdensførende inden for imaging-løsninger, har modtaget syv priser fra test- og undersøgelsesorganisationen Buyers Laboratory Inc. (BLI) ved dens Summer 2013 Awards. Imaging-produkter fra hele Canons B2B-produktsortiment har fået anerkendelser efter at have gennemgået BLI’s grundige og dybdegående laboratorietests, hvor Canon modtog seks ‘Pick’ Awards og en pris for ‘Outstanding Achievement’.

Følgende Canon-enheder fik tildelt Summer 2013 ‘Pick’ Awards:

Canon imageRUNNER ADVANCE 500i modtog en ‘Pick’ Award for Outstanding A4 Monochrome MFP for Large Workgroups

Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i og imageRUNNER ADVANCE C5240i modtog en ‘Pick’ Award for Outstanding 31- to 40-ppm A3 Colour MFPs

Canon imageRUNNER ADVANCE C5250i modtog en ‘Pick’ Award for Outstanding 41- to 50-ppm A3 Colour MFP

Canon imageRUNNER ADVANCE 6265i modtog en ‘Pick’ Award for Outstanding 61- to 70-ppm A3 Monochrome MFP

Canon imageRUNNER ADVANCE 6275i modtog en ‘Pick’ Award for Outstanding 71- to 80-ppm A3 Monochrome MFP

Følgende serie fik tildelt en ‘Outstanding Achievement’ Award:

Canon imageRUNNER ADVANCE C5255-serien modtog en ‘Outstanding Achievement’ Award for Energy Efficiency

Canons imageRUNNER ADVANCE 500i A4 MFP fik tildelt en BLI Summer ‘Pick’ for dens ‘fuldkomne pålidelighed’, ‘topklasse’ produktivitet og brugervenlighed og for mangfoldigheden af dens MEAP Web-platform, som muliggør integration med en bred vifte af Canons og tredjeparts softwareløsninger.

Canons A3 imageRUNNER ADVANCE-enheder vandt priser for både farve- og sort/hvid-enheder – og blandt forskellige hastigheder – for deres overlegne pålidelighed, fremragende scanningsfunktionalitet, brugervenlighed og for at levere output af høj kvalitet.

Ud over Canons ‘Pick’ Awards modtog Canons imageRUNNER ADVANCE C5255-serie også en BLI ‘Outstanding Achievement’ Award og en femstjernet vurdering for dens energieffektivitet, da serien under BLI’s miljøtests viste et energiforbrug, der lå under gennemsnittet.

Enhederne i imageRUNNER ADVANCE C5255-serien viste også opstartstider fra dvale, der var hurtigere end gennemsnittet, og en stribe ekstra funktioner, herunder jobgennemgang og korrekturfunktioner, der hjælper med at mindske papirspild og forbrug af forbrugsstoffer.

Thomas Kronbo, Marketing Manager hos Canon Danmark, siger: “Vi er meget glade for at have modtaget disse anerkendelser fra BLI i dette års Summer Awards. Det er et klart bevis på Canons gode omdømme, når det kommer til enestående ydeevne, pålidelighed og alsidighed.

“Vi er særligt glade for, at BLI har anerkendt imageRUNNER ADVANCE 500i og dets muligheder for at understøtte fleksibelt og mobilt arbejde. Vores seneste Office Insights-undersøgelse bekræftede behovet for teknologier, der understøtter mobilt arbejde; I mere end en tredjedel af organisationerne får medarbejdere allerede mulighed for at tilslutte sig via deres mobile enheder, og 43 % ser allerede værdien i mobilt print. Mobilt print er noget, vores kunder i stigende grad efterspørger, og imageRUNNER ADVANCE 500i, som BLI tildelte en pris, er perfekt stillet til at understøtte dagens mere fleksible kontormiljøer.”

For mere information om BLI’s Summer 2013 ‘Pick’ Awards, besøg venligst: http://www.buyerslab.com/

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen