Berlingske Business
10:45Nordea fyrer chef for Corporate Finance
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Nyt koncept – ubegrænset hjælp til bedre privatøkonomi på abonnement

Som noget nyt får økonomisk trængte personer, familier, ældre og borgere med særlige behov nu muligheden for, via et fastpris abonnement, at få ubegrænset hjælp til at håndtere deres forbrug og ...

Som noget nyt får økonomisk trængte personer, familier, ældre og borgere med særlige behov nu muligheden for, via et fastpris abonnement, at få ubegrænset hjælp til at håndtere deres forbrug og privatøkonomi.

”Alle kan få glæde af privatøkonomisk rådgivning og mere end 80 % kan allerede mærke den økonomiske gevinst indenfor få måneder”, siger Erik Fraas, Bank- og gældsrådgiver, som står bag PØR - Privatøkonomisk Rådgivning.

"Det at have styr på økonomien giver mere overskud for alle. Mange går og stresser og er flove over, at de ikke har styr på økonomien og forbruget. Det er der en løsning på," siger Erik Fraas.

I fællesskab med PØR udarbejdes en skræddersyet handlingsplan, hvor der prioriteres og skabes rammer, der passer bedst til den enkelte.

Læs mere om mulighederne her

En gennemgang af forbrugsmønstre og faktiske behov viser ofte, at det er muligt at tilrettelægge sit forbrug på en mere økonomisk måde uden nødvendigvis at skulle mærke de store afsavn.

PØR hjælper også med at skabe overskud til uforudsete udgifter og hvis muligt opsparing til det man ønsker sig. Det kunne være til næste års ferie, ny computer, fjernsyn, cykel, bil etc.

Den travle familie
I en hektisk hverdag kan det være svært for mange familier at have overskud til at styre deres forbrug og privatøkonomi. Især hvis der er andre ting man hellere vil bruge sin tid og energi på.

Børnefamilier vil gerne gøre det bedst for deres børn, herunder at have overskud til at være nærværende og at have økonomisk overskud til at give børnene gode oplevelser.

I samarbejde med PØR skabes de nødvendige justeringer for at kunne give familien økonomiske overskud til fx næste års sommerferie.

Pensionister og førtidspensionister
For de ældre kan der udover økonomien kan der ofte tillige være udfordringer med at følge med de nye online løsninger og nye forbrugsprodukter. PØR hjælper også med at finde de bedste forbrugsprodukter til de ældre.

Borgere med særlige behov
PØR har stor erfaring med at hjælpe borgere med særlige behov. For disse borgere er økonomisk selvstændighed meget identitetsskabende, og det kan være et meget ømtåleligt emne, hvis de ikke magter at styre deres egen økonomi. Hyppig udskiftning af kontaktpersoner og pædagoger på institutioner og bosteder er ofte en hæmsko for deres privatøkonomiske udvikling, da det tager tid at opbygge et tillidsforhold. Desuden har borgere med særlige behov mange andre problemstillinger at tage sig af, hvilket mindsker ressourcerne til gennemgangen af privatøkonomien.

PØR har ekspertisen til at ”løfte” borgerne til en øget økonomisk selvstændighed. Det skaber mere energi og større fokus hos den enkelte borger, når de får deres egen økonomiske rådgiver. PØR har succeshistorier, hvor mange års problemer med at styre forbruget og problemer med at betale regningerne blev rettet op. I den ene historie fik borgeren efterfølgende råd til at købe en minibil mens i den anden historie har borgeren sparet 100.000,- kr. op.

PØR samarbejder bredt
PØR samarbejder gerne med bosteder og kommuner om enkelte tilfælde eller hjælper med at danne overordnet rammer for, hvordan borgere med særlige behov bedst hjælpes. Mange kommuner og bosteder har udfordrende borgere med særlige behov, hvor der kræves en ekstra indsats for at få dem på rette spor. I nogen tilfælde bremser de økonomiske problemer for anden udvikling. Når PØR tager sig af de økonomiske problemstillinger, får kommunerne og bostederne bedre mulighed for at hjælpe med borgernes andre problemstillinger.

PØR giver tryghed for pårørende til ældre og borgere med særlige behov
Det er ikke altid at pårørende har overskud eller får lov til at hjælpe med at holde styr på økonomien. Der kan være intern familiestrid blandt flere arvinger om en kommende arv. Her kan PØR skabe den tryghed samt sikre og dokumentere, at tingene foregår på rette vis.

Mange økonomisk trængte betaler for meget til deres gældsposter
Ofte viser det sig, at vores kunder betaler for meget til deres kreditorer uden at det forbedre deres situation. Det kaldes en negativ gældsspiral. PØR hjælper med at håndtere kreditorerne og sikre, at vores kunder ikke betaler for meget. Seneste tilfælde hos PØR var en pensionist som betalt 1800,- for meget om måneden. PØR har sikret en pensionisten en væsentlig bedre levestandard imens der søges om gældssanering. Erik Fraas har stor ekspertise på gældssaneringsområdet og har på vegne af kunder allerede fået tilkendt 10 gældssaneringer.

For personer og familier med styr på økonomien
PØR tilbyder også privatøkonomisk rådgivning til enkeltpersoner og familier som går større livsbegivenheder i møde, fx det at blive forældre, ægteskab/skilsmisse, køb/salg af bolig, pensionering, sygdom etc. PØR har f.eks. lige sparret en boligsælger for optil 97.000,- kr. ved salg af bolig.

Læs mere om PØR forskellige tilbud her

Få hjælp nu!
Send en mail til kontakt@poer.dk med dit navn og telefon nr., eller ring på 20976838.
For mere information besøg PØR på http://www.privatøkonomiskrådgivning.dk/

Business Direct Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Business Direct og få virksomhedernes egne nyheder leveret direkte i din indbakke.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 Kommentarer

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Sponseret

Sampension har markedets laveste omkostninger. Det kommer kunderne til gavn.Hvor meget betaler du i årlige omkostninger på din pensionsopsparing?De færreste har næppe den præcise procentsats lige på l...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen