Berlingske Business
14:40Amerikanske aktier får lille comeback efter blodrød mandag
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Boligadvokat24

Boligadvokat24 er til dig, der ønsker en advokat, som kan hjælpe dig til en sikker og effektiv bolighandel, uden du sidder tilbage med en dyr advokatregning. Vi kan rådgive dig omkring hele bolighandlen – lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning, skøde og refusionsopgørelse. Hos os er kunden i fokus og vi gør derfor alt for at sikre at du undgår ubehagelige overraskelser og store advokatregninger. Boligadvokat24 er et advokatkontor som har specialiseret sig inden for bolighandel, og vi har hjulpet tusinder af mennesker som deres køberrådgiver, i hele landet. Vi er altovervejende et online-firma. Det vil sige, at alt vores kommunikation er per telefon og e-mail – så uanset om du bor i København, Aarhus eller Odense og mangler en boligadvokat, så kan Boligadvokat24 hjælpe.

Som en af de få kontorer i landet, er advokaterne hos Boligadvokat24 certificerede boligadvokater. Det betyder, at vi udover en effektiv behandlingstid samt en konkurrencedygtig pris, også kan tilbyde høj faglig kvalitet.

Læs mere om boligadvokat24 på www.boligadvokat24.dk

Boligadvokat 24 er i tæt samarbejde med Familiadvokat24 og Flyadvokat.

Hos Familieadvokat24 kan du få rådgivning omkring alle aspekter af familielivet; Testamente, ægtepagt, forældremyndighed, samvær, skilsmisse, bodeling, statsforvaltning og sager om bopæl og tvangsfjernelse.

Læs mere om Familieadvokat24 på www.familieadvokat24.dk

Flyadvokat er specialiseret i passagerkompensation i forbindelse med flyforsinkelse, aflysning eller overbookning. Du bliver sikret, at dine rettigheder bliver overholdt og at erfarne og professionelle behandler alle dele af din sag til en fast pris – og hvis sagen ender i retten, tager Flyadvokat sig af det, gratis.

Læs mere om Flyadvokat på www.flyadvokat.dk

Mere fra Boligadvokat24

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen