Berlingske Business
17:41God weekend
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Bio-tex

Bio-tex – Danmarks største leverandør af vaskemiddel
Bio-tex er den første virksomhed i Danmark, der producerede vaskemidler med enzymer. Oprindeligt er vaskemidlet udviklet i Schweiz af firmaet Schnyder og blev senere sat i produktion af virksomheden a/s blumøller i Odense. Dengang havde man ikke vaskemaskine hjemme, og derfor blev vaskemidlet solgt som et specialmiddel til iblødsætning. Dengang kunne du købe en pakke på 100 g til 25 øre.

Da tiderne skiftede, ændrede vaskefaciliteterne sig. Nu var der ikke længere behov for specialmiddel til forvask. Derfor lancerede Bio-tex vaskemidlet Grøn Bio-tex, som du i dag kender som Bio-Tex Color, som blev populært i begyndelse af 70’erne, da over halvdelen af danskerne nu havde egen vaskemaskine i hjemmet.

I dag er Bio-tex stadigvæk fuld af kraft. Næsten hver 2. husstand anvender et Bio-tex produkt til at vaske deres tøj og fjerne genstridige pletter. Bio-tex har vist sig at være en uundværlig del af danskernes hverdag.

I dag er vaskemidlet blevet populært i Norge, Holland og England og blev i 2010 opkøbt af den britisk-hollandske koncern Unilever.

”Snavs er godt”
Hos Bio-tex mener vi, at børn lærer af deres erfaringer. Oplevelseslæring giver børnene mulighed for at lære naturligt, også selvom det resulterer i snavset tøj. Derfor har vi på vores hjemmeside samlet de bedste råd til, hvordan du slipper af med pletterne på din og dine børns yndlingstrøje. Du finder også idéer til sjove lege, der giver børnene mulighed for at lære og udvikle sig.

https://www.biotex.dk/produkter/
https://www.biotex.dk/vasketips-kategori/tips-tricks-til-vask/
https://www.biotex.dk/vasketips/roedvinspletter-guide-til-hvordan-du-faar-dem-af-toejet/
https://www.biotex.dk/vasketips/pletfjerning/
https://www.biotex.dk/b%C3%B8rneaktiviteter/

Mere fra Bio-tex

Seneste nyt

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen