Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Jul i Pejsestuen

Jul i Pejsestuen

Flere og flere vælger at fejre juleaften ude. Det er meldingen fra Benniksgaard Hotel i Rinkenæs ved Gråsten, som igen i år inviterer sine gæster indenfor i varmen d. 24 december til julelys, ...

Flere og flere vælger at fejre juleaften ude. Det er meldingen fra Benniksgaard Hotel i Rinkenæs ved Gråsten, som igen i år inviterer sine gæster indenfor i varmen d. 24 december til julelys, andesteg og hyggeligt selskab. Derudover præsenterer hotellet i det nye år for første gang sit Sønderjyske Kaffebord.

Mens træet knitrer i pejsen, danser de levende lys i vindueskarmen og duften af and og steg blander sig med stuens summen af forventning. Omgivelserne på Benniksgaard Hotel er som plukket fra et juleeventyr, og hotellet har de sidste par år oplevet en stigning i efterspørgslen på sine julearrangementer.

- Vi får flere og flere henvendelser. Vi mærker, at folk i stigende grad vælger at holde jul ude og slippe for arbejdet med selv at lave mad og pynte op. Det fantastiske er, at det er alle slags mennesker, der besøger os, familier såvel som enlige, tykke som tynde. Endeligt har vi bemærket, at folk vælger at komme tilbage. Den første gang er typisk for lige at prøve det, men så udvikler det sig til den nye tradition, og der stiftes bekendtskaber gæsterne imellem, fortæller Mads Friis, Ejer af Benniksgaard Hotel.

De omkringliggende hoteller i det sønderjyske område er på lige fod med Benniksgaard begyndt at holde åbent juleaften, som følge af den stigende efterspørgsel. Og man skal være hurtigt ude, for pladserne er ved at være besatte.

- Vi har 82 booket nu, og vi vil helst ikke over 90, for at kunne værne ordentligt om gæsterne, så vi er ved at være der, siger Mads Friis.

Sønderjysk Kaffebord

Som noget nyt holder Benniksgaard Hotel i februar 2014 for første gang sit Sønderjyske Kaffebord. Denne tradition hænger sammen med den danske nationalitetskamp i Sønderjylland. Fra 1890erne og op til 1. verdenskrig kunne de danske forsamlingshuse ikke få spiritusbevilling af de tyske myndigheder. Derfor kom kaffebordet til at erstatte den traditionelle kaffepunch.

Det sønderjyske kaffebord forener overdådighed med overskuelighed, og er en sand stribe af kutymer og skikke, som ringe ses brudt. Bordet har mindst syv slags bløde og syv slags hårde kager. Man går fra det bløde til det hårde, fra det fede til det magre og endelig slutter man af med en cremesnitte. Det er absolut ikke velanset at takke nej undervejs, og blandt de populære kager kan nævnes pladekage, honningkage, søsterkage og sandkage.

- Vi lægger ud i år med at tilbyde 21 forskellige slags kager, og vi glæder os meget til at bringe denne gamle sønderjyske tradition til Benniksgaard, fortæller Mads Friis.

For yderligere oplysninger om Benniksgaard Hotel samt booking af værelse og arrangementer kontakt:

Benniksgaard Hotel & Konference Center A/S

Sejrsvej 101, Rinkenæs

6300 Gråsten

Telefon 7465 0949

info@benniksgaardhotel.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen