Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Møde med samarbejdspartnere? Skab de bedste rammer

Node Image Upload copenhagen-admiral-hotel-modelokale-new-yorker-lounge-cah-00605.tmp

Skal du afholde møde med dine samarbejdspartnere, og ønsker du at skabe de bedste rammer? Det er ikke hver dag, du møder dine samarbejdspartnere ansigt til ansigt. Derfor er det væsentligt at give dem en god oplevelse og gøre et godt indtryk. Men i hvilke omgivelser skal mødet afholdes, og hvor meget forplejning skal medregnes? Du kan her få hjælp til, hvordan du skaber de optimale rammer for mødet.

Hjemme eller ude?
Det er vigtigt, at alle parter føler sig velkommen og godt tilpas, før det optimale møde kan finde sted. Her er det værd at overveje, om kontorets lille mødelokale vil begrænse eller forbedre kommunikationen. Hvis omgivelserne på arbejdspladsen ikke virker forstyrrende og hæmmende for kommunikationen, vil det uden tvivl medføre færrest omkostninger at afholde mødet på kontoret.

Men ønsker du derimod at booke eksterne mødelokaler, har du mulighed for at vælge lige netop den stemning og de rammer, du finder passende for jeres møde. Skal mødets omgivelser bære præg af hygge og afslapning, hvor den frie kommunikation kan finde sted? Skal der være løbende forplejning og mulighed for overnatning?

Som et eksempel tilbyder Copenhagen Admiral Hotel, beliggende i hjertet af København, møde- og konferencelokaler i mange forskellige størrelser, der alle udstråler dansk hygge og historik. Hotellets storslåede arkitektur og indretning er således med til at skabe rammer, der vil imponere dine samarbejdspartnere.

Især hvis du byder dine internationale samarbejdspartnere velkommen til Danmark, vil omgivelserne på Admiral Hotel være en måde, hvorpå du kan kommunikere dansk historik og værdier til de udenlandske besøgende – helt uden ord.

Derudover vil internationale samarbejdspartnere måske endda forvente, at muligheden for overnatning er til stede, da de kommer langvejs fra. I sådanne tilfælde anbefaler vi derfor, at du har overvejet og forberedt overnatningsmuligheder for dine ”gæster” – eksempelvis på det hotel, du har valgt at afholde mødet.

Med eller uden forplejning?
Afholder du mødet på et hotel eller lignende, er det ligeledes muligt at bestille løbende forplejning, som giver dine samarbejdspartnere den helstøbte oplevelse. Dog vil dette selvsagt komme til at rykke lidt ved budgettet – men det kan i sidste ende være det hele værd. Hos Admiral Hotel kan du eksempelvis bestille forskellige pakker, der indeholder snacks, måltider og drikkevarer – alt efter behov og mødets varighed.

Vælger du derimod at afholde mødet på kontoret, er det stadig en god idé at tilbyde de deltagende løbende forplejning – uanset om mødet blot skal vare en lille time. Således skaber du de bedste forudsætninger for mødet samt undgår at kommunikationen blive hæmmet af sult og tørre halse.

Tilpas omgivelserne mødets formål
Har mødet til formål at lade jer udveksle tanker og idéer, eller skal det vende interne problemer og udfordringer? Uanset formål er det væsentligt, at omgivelserne afspejler hensigten med mødet.

Det vil derfor være fordelagtigt at udpensle mødets formål, antal deltagende og ønskede udfald, når du overvejer lokale og rammerne for interne møder. Således er du med til at danne grobund for den optimale kommunikation mellem alle parter.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen