Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Baltic Assist

Vi startede Baltic Assist, fordi vi mente, vi kunne sælge bedre digital service – til den bedste kvalitet og pris – end noget andet europæisk firma. Vi ville også være med til at sætte sektorstandarden for virtuelle assistenter, så der ingen utilfredse kunder eller overtidsforsinkelser var – kun gode faciliteter, kundeservice og værdi.


Vi mener, at vi nærmer os målet, fordi vores langtidskunder anbefaler os til deres partnere og venner, og det motiverer os til at sætte niveauet endnu højere.


Hvad vi gør?
Vi hjælper danske SMV'er med at blive mere konkurrencedygtige ved at flytte arbejdsopgaver til Vilnius, hvor de samme opgaver kan gøres af vores team for op mod en 1/3 af prisen - og til samme kvalitet. Vi har med succes hjulpet mere end 150 danske virksomheder, og deler glædeligt vores referencer.


Vores speciale ligger i to områder:

  • Fuld service bogføring (bogholderi, moms, management rapporter, årlige rapporter) via E-conomic, Dinero, Billy eller NAV. Vi har stort fokus på kvalitet og punktlighed.
  • Medarbejdere skræddersyet til det, I som firma har brug for - både deltid og fuldtid. Det betyder I kan få en kvalificeret medarbejder med flydende engelsk, bacheloruddannelse og jeres efterspurgte færdigheder til en meget konkurrencedygtig pris. Vi kan finde kandidater til næsten alle jobs, der kan varetages udenfor kontoret og vi tager os af HR-processen, samt at finde den rigtige medarbejder, så I ikke behøver bruge ekstra kræfter på det element i en travl hverdag.


Hvad er vores kvaliteter?

  • Forskel i omkostningsstruktur mellem Danmark og Litauen. Dette gør, at vi kan opnå et højt serviceniveau til en konkurrencedygtig pris.
  • Direkte kontakt.
  • Øjeblikkelig svartid. Det føles som om, vi sidder på kontoret ved siden af.
  • Erfaring. Vores team består af flersprogede professionelle.

Mere fra Baltic Assist

Seneste nyt

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen