Berlingske Business
BusinessDirect

Business Direct er en presseservice, der kan producere, distribuere samt eksponere din virksomheds pressemeddelelser. Har du spørgsmål om Business Direct kan du kontakte Christen Illemann på tlf. 2328 2207 eller cic@berlingskemedia.dk.

Ny samarbejdsaftale mellem Athena og IBM

Athena og IBM har indgået en samarbejdsaftale, hvor IBM leverer IT-platform og it-infrastruktur til Athenas danske hostingcenter i Odense.

Athena og IBM har indgået en samarbejdsaftale, hvor IBM leverer IT-platform og it-infrastruktur til Athenas danske hostingcenter i Odense.

Athena kan med denne aftale tilbyde sine kunder og partnere en dokumenteret velfungerende teknologisk platform baseret på IBM’s PureSystems med totalløsninger, der omfatter såvel storage som netværk og high-availability servere på en integreret platform og til en konkurrencedygtig pris.

Mere cloud

IT-infrastrukturmarkedet i Danmark udvikler sig hastigt i retning af servicebaseret IT (Cloud), og der er en tydelig tendens til, at virksomhederne i langt højere grad end tidligere vælger en løsning, hvor man køber IT som en service i stedet for at eje maskinerne selv. Man køber altså en plads i skyen hos en hostingvirksomhed, der så fungerer helt eller delvist som IT-afdeling. Dermed er Managed Service Providers og hostingvirksomheder, som Athena, vigtige partnere for IBM's strategiske mål om at fastholde og positionere sig yderligere i dette marked.

IBM og Athena har derfor indgået et strategisk samarbejde, hvor Athena etablerer en ny, IBM-baseret infrastrukturplatform, der samtidig understøtter Athenas forretningsmæssige målsætning.

Sikkerhed, service og skalérbarhed

Athena tilbyder sikkerhed, service og skalérbarhed i et dansk datacenter med redundans på såvel teknik- som teknikerniveau. Athenas hostingservices er målrettede mod markedet for mindre og mellemstore virksomheder – et marked der udgør en betragtelig del af det samlede danske marked. Aftalen rummer et stort fælles potentiale for såvel Athena som IBM. Athena får en velafprøvet højteknologisk IT-infrastruktur i sit eksisterende datacenter, og IBM får med aftalen mulighed for at komme ind på et reelt helt nyt marked. Samtidig får eksisterende IBM-kunder i dette marked nu et dansk alternativ til en public cloud-løsning - baseret på IBM-teknologi i en private cloud.

”Samarbejdet med Athena er vigtigt for IBM og betyder, at vi får et meget stærkt tilbud i det vigtige hostingmarked, hvor vi specielt ser store muligheder i markedet af mindre og mellemstore virksomheder, hvor IBM har fokus på at øge tilstedeværelsen,” udtaler Lars Mikkelgaard-Jensen, adm. direktør, IBM Danmark.

Konkurrencedygtig platform

Sammen kan Athena og IBM tilbyde virksomheder en konkurrencedygtig helhedsløsning til markedets bedste Total Cost of Ownership (TCO) baseret på den nyeste teknologi, som sikrer virksomhederne en optimal drift af deres IT-systemer.

”Athena er med det nye samarbejde i stand til at tilbyde vores mange partnere og kunder en teknologisk platform, der er super konkurrencedygtig. Med en dansk baseret, toptunet cloud-infrastruktur giver vi også den sikkerhed videre til partnere og kunder, der foretrækker at have deres data i et dansk datacenter, men også gerne vil have en andel af cloudens stordriftsfordele,” udtaler Jens Erik Thorndahl, CEO for Athena.

Om Athena

Athena IT Group er en af Danmarks væsentligste udbydere af outsourcing og hostingydelser rettet mod SMV-markedet og offentlige organisationer. Athenas 1.300 m2 store datacenter er placeret i Nationalbankens topsikrede tidligere pengedepot i Odense, hvilket giver helt optimale og sikre fysiske forhold til IT-drift. www.athena.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen