Berlingske Business

Årets dyreste villahandler: Ny top-rekord på vej

svanemøllen
Boligmarkedet står ikke stille for øjeblikket. På årets første otte måneder er der solgt flere villa til meget høje priser, alligevel ventes et nyt top-salg inden længe at slå alle årets rekorder.Foto: Kristian Lützau

Boligmarkedet står ikke stille for øjeblikket. På årets første otte måneder er der solgt flere villa til meget høje priser, alligevel ventes et nyt top-salg inden længe at slå alle årets rekorder.

På cirka denne tid sidste år var der ét enkelt jysk villa-salg, der holdt Nordsjælland fra en enevældig plads på toppen af det danske boligmarked.

Men i år er det endnu ikke lykkedes jyderne at få smidt slæberne ind blandt de hidtil 10 dyreste villahandler, der således hver og én er foretaget inden for syv postnumre på strækningen mellem Østerbro i København og Rungsted Kyst.

Det skriver boligsiden Boliga.

På en delt første plads ligger et stort Holte-hjem sammen med et Hellerup-palæ begge i første række til vandet i henholdsvis Furesøen og Øresund.

Begge huse er solgt for 37,8 millioner kr.

Billede 1

Ekstremt hussalg undervejs

Selvom summerne, årets hidtil dyreste huse er gået for, er tårnhøje, er der meget, der tyder på, at palæerne ikke kommer til at kunne holde sig på den varme topplacering særlig længe endnu.

I starten af august bekræftede liebhaver-ejendomsmægleren Kristian Lützau nemlig overfor Boliga, at en 454 kvadratmeter stor villa på Taarbæk Strandvej er blevet solgt.

Den præcise pris er endnu uvis, da salget fortsat ikke er tinglyst, men den sidst kendte udbudspris lå på svimlende 77,9 millioner kr.

Tages der højde for de forhandlingsmillioner, der ofte hører sig til ved priser i den størrelsesorden, kommer villaen sandsynligvis alligevel til at blive dette års absolutte højdespringer.

Den dyreste villa, der nogensinde er handlet i Danmark, er Øresunds-villaen Bella Vista på Hambros Allé i Hellerup.

I 2008 overdragede Erik Damgaard og Anni Fønsbys nemlig nøglerne til villaen til eks-bokseren og Fitnessdk-bagmanden Hans Henrik Palm for 75 millioner kr., oplyser Boliga.

Se årets hidtil dyreste* villahandler her:

Artiklen fortsætter under billedet
Holck Wintefeldts alle
Foto: Claus Borg & Partner 

10. Holck Winterfeldts Allé 11, Hellerup, 18 mio. kr.

For det høje millionbeløb får de nye ejere en villa bygget i 1902 med hele ni værelser, der fordeler sig på præcis 300 kvadratmeter.

9. Rungsted Strandvej 82, Rungsted Kyst, 18 mio. kr.

Artiklen fortsætter under billedet
rungsted kyst
Foto: Kristian Lützau

 

Ejendommen her blev i første omgang udbudt til 23 millioner kr. tilbage i marts. Inden det endelige skøde gik igennem i maj, var den 343 kvadratmeter store villa dog justeret ned til 21 millioner kr.

 

8. Alexandervej 4, Charlottenlund, 19,7 mio. kr.

Umiddelbart bag Charlottenlund Slotspark ligger denne 263 kvadratmeter store villa, der i alt rummer syv værelser. Villaen blev solgt i midten af juni for et beløb 6,2 millioner over, hvad det blev købt for i 2009.

7. Dreyersvej 40, Rungsted Kyst, 21 mio. kr.

Den 336 kvadratmeter store villa på Dreyersvej nåede kun at være på sælgerens hænder i et lille år, før villaen i juni blev solgt for det samme beløb, som det var blevet købt for i august året før.

Nordjyllands dyreste lejlighed nogensinde er solgt

6. Edithsvej 6, Charlottenlund, 23 mio. kr.

Villaen på Edithsvej blev bygget i 1918 og rummer i dag 282 kvadratmeters bolig, der fordeler sig på hele ni værelser. Salgsprisen er 7,5 millioner over, hvad sælgerne selv gav for villaen i 2013.

5. Svanemøllevej 15, København Ø, 23 mio. kr.

Artiklen fortsætter under billedet
svanemøllen
Foto: Kristian Lützau

Et af årets mest omtale hussalg er uden tvivl, da nøglen på denne 356 kvadratmeter store Østerbro-villa blev overdraget fra grevinde Alexandras nøglebundt til en bare 23-årig købers.

Grevinden kom selv til villaen kvit og frit efter skilsmissen med Prins Joachim i 2005, hvor der stod 7.250.000 kr. på skødet.

4. Skodsborg Strandvej 260, Skodsborg, 27 mio. kr.

Selvom der er flere huse til salg på Strandvejen i Skodsborg til svimlende, skyhøje priser, er denne villa, den eneste i den prismæssige sværvægtsklasse, som ejendomsmæglerne i år har fået solgt.

Huset er 358 kvadratmeter stort og blev oprindeligt udbudt til 32 millioner kr.

Billede 1

3. Klampenborgvej 35C, Klampenborg, 27,7 mio. kr.

Prisen på denne villa nær Klampenborg Galopbane er, siden den sidst blev handlet i 2012, steget med 7,7 millioner kr. Dermed er handlen af den 307 kvadratmeter store villa årets tredje dyreste.

1. Dronninggårds Allé 112, Holte, 37,8 mio. kr.

I godt to måneder nåede den 416 kvadratmeter store villa på Dronninggårds Allé i Holte, at være alene på toppen af det danske boligmarked anno 2016.

Huset, der er handlet for det ene af dette års to dyreste beløb, blev nemlig allerede solgt i marts.

Fra villaen er der udsigt over Furesøen, som huset ligger direkte ned til.

hambroes alle 1

1. Richelieus Alle 4, Hellerup, 37,8 mio. kr.

Sidst i maj meldte denne villa sig på solgt-banen og kravlede op på boligmarkedets førsteplads-skammel ved siden af Holte-villaen.

Også på denne villa stod der nemlig 37,8 millioner kr. i købsprisfeltet, da den tidligere teaterdirektør Jes Kølpin gav et afslag på 10,2 millioner på villaen, der dermed kunne skifte hænder.

Her kan du se de dyreste villaer, der er til salg for øjeblikket

*Ovenstående 10 handler er de dyreste i 2016 pr. 2. september. 

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen