Berlingske Business

100.000 virksomheder har lagt deres regnskab i skyen

billede

Danske e-conomic, der er Skandinaviens førende online regnskabsprogram til mindre og mellemstore virksomheder, runder 100.000 kunder. En milepæl for virksomheden, der for 13. år i træk oplever tocifrede vækstrater. Årsagen skal blandt andet findes i den indbyggede fleksibilitet og skalérbarhed, der gør det muligt at integrere e-conomic med utallige brancheløsninger og tilpasse systemet til den enkelte virksomheds behov - stor eller lille.

En af årsagerne til e-conomics store succes er bl.a., at knap 4000 revisions- og administrationsvirksomheder anbefaler e-conomic til deres mindre og mellemstore virksomhedskunder, fordi det optimerer regnskabs- og bogholderfunktionen for både kunder og revisorer. Flere og flere vælger derfor at opbygge deciderede forretningsenheder med e-conomic som omdrejningspunkt.
”Vi står i dag med et produkt, hvor revisions- og administrationsvirksomheder kan rationalisere og effektivisere deres forretningsprocesser markant ved at bruge e-conomic. Den fødekæde skal vi optimere og udvikle endnu mere på fremadrettet,” forklarer e-conomics nye direktør Mads Rebsdorf, der forventer en årlig vækst på ca. 20 procent over de kommende år.

Større virksomheder og kæde-koncepter i skyen
e-conomic er bygget med et åbent API, som er en funktion inden for software, der gør det enkelt og fleksibelt at samle og forbinde flere forskellige programmer til e-conomic. Og det er især noget som også de lidt større virksomheder og kædekoncepter har taget til sig i stor stil. Bl.a. kunder som Paradis-Is, Automester kæden m.fl.
”Hjælpeprogrammerne er altafgørende, når der sammensættes løsninger til især de lidt større virksomheders specifikke behov. Det betyder, at de eksempelvis nemt kan integrere e-conomic med kassesystemer, lønsystemer, CRM-systemer mm.,” forklarer Mads Rebsdorf.

IDC bekræfter tendens
Hos analysefirmaet IDC ser analytiker Bo Lykkegaard, at flere af de større europæiske leverandører af online regnskabsstyring rykker op i markedet mod de lidt større virksomheder, der har et mere komplekst behov.
”Seneste IDC undersøgelse fra 2015 blandt næsten 1500 IT beslutningstagere i europæiske organisationer med mere end 50 ansatte, viste, at hele 60 procent af alle adspurgte enten overvejede eller allerede brugte cloud-baserede løsninger til økonomi / indkøb,” forklarer Bo Lykkegård.

Fakta: Om e-conomic

  • Etableret i Danmark i 2001
  • 200 ansatte
  • Omsatte i 2015 for knap
  • 200 millioner kr.
  • Ejet af Visma-koncernen med flere end 7.000 ansatte

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen