Berlingske Business
17:41God weekend

Her er de største revisorer i 2013

Berlingske har i en årrække kortlagt udviklingen hos de største revisorer i Danmark. Revisoranalysen 2013 er baseret på helt friske tal hentet fra virksomhederne i december 2012 og januar 2013. Med analysen får du overblikket over udviklingen blandt de 20 største revisorer fra 2008 til 2012.

Du får blandt andet følgende oplysninger fra de enkelte revisorer:

  • Antal ansatte
  • Partnere
  • Statsautoriserede revisorer
  • antal af kunder sorteret på små, mellemstore og store virksomheder
  • Omsætning
  • Vækst

Data bliver leveret i et excelark, så du selv kan sortere og rangere virksomhederne. Du får også en e-udgave Berlingske Business Magasin fra den 7. februar 2013, med en artikler baseret på analysen, herunder: Revisorguide 1: Priskamp blandt revisorerne, revisorguide 2: Listen over de største revisionshuse, revisorguide 3: Offentligt revisortilsyn og revisorguide 4: Light-revision til de små.

Analysen koster 298 kroner og kan købes nedenfor. Efter køb kan både magasinet og analysen downloades direkte fra siden.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen