Del : SMS
Premium

Udnyt de nye afskrivningsregler

Ny investeringspakke med nye afskrivningsregler
Foto:

Læs om skattereformens konsekvenser for erhvervslivet og herunder nye de nye afskrivningsregler for investeringer, og få gode råd fra chefkonsulent i Skatteministeriet Benjamin Bødtker.

Chefkonsulent i Skatteministeriet Benjamin Bødtker giver gode råd til afskrivning af firmabiler, møbler samt tv- radio- og og it-udstyr. Køb adgang nederst på siden og få adgang til tre artikler om skattereformen og de nye afskrivningsregler, som har været bragt i Berlingske Tidende. Artiklerne præsenteres i en tosidet PDF, som du kan læse online eller downloade og printe ud til senere læsning.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 10 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere