Del : SMS
Premium

Guide: Ryd op i dine klatpensioner

Ægtepar med penge og computer

Ryd op i dine klatpensioner og tjen titusindvis af kroner på få minutters arbejde - resten af året er det gratis at samle de små opsparinger. Du kan spare en formue ved at samle dine ’glemte’ pensioner i det selskab, hvor du har din aktive opsparing. Og har du depoter på mindre end 20.000 kr., er det nu, du skal slå til. Se her, hvordan.

I resten af 2013 er det nemlig gratis at flytte pengene. Rigtig mange af os har mindst to pensionsopsparinger, fordi vi glemmer at flytte pengene med over i den nye ordning, når vi f.eks. skifter job. Da man typisk betaler et fast årligt administrationsgebyr per opsparing, uanset om den er på 10.000 kr. eller 1 mio. kr., kan det på sigt løbe op i titusindvis af kroner. Privatøkonomisk ekspert Kim Valentin, Finanshuset i Fredensborg, anbefaler derfor, at man går ind på pensionsinfo. dk og tjekker, om man er blandt de mange danskere med klatpensioner.

Det får du i denne guide:

- De glemte pensionsmilliarder

- Redning på vej for klatpensioner

- Guide: Få styr på dine klatpensioner

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 10 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere