Del : SMS
Premium

Få en juridisk gældende konkurrenceklausul

Kontrakter_billede_premium

Skal du have lavet en juridisk gældende konkurrenceklausul til direktører/funktionærer? Køb kontraktformularen - lavet af en advokat - og undgå den dyre advokatregning.

Undgå den dyre advokatregning. Køb ansættelseskontrakter og andre juridiske dokumenter i Business Premium. Alle kontrakter er skrevet af advokater og advokatens navn er oplyst i kontrakten og prisen ligger langt under, hvad du skal betale, hvis du selv får en advokat til st udarbejde kontrakten.

Her kan du købe en formular med konkurrenceklausul til funktionærer og direktører. Konkurrenceklausulen er en aftale mellem arbejdsgiver og en medarbejder, ifølge hvilken medarbejderen i en periode efter ansættelsesforholdets ophør ikke tager ansættelse i eller driver forretning med konkurrerende virksomheder.

Dokumentet er på 4 A4-sider i word. Dokumentet er en juridisk formular og kan frit redigeres.

Køb adgang til formularen neden for og download kontrakten med det samme til din computer. Udfyld navn og adresse på din virksomhed og den ansatte og print kontrakten. Så er den klar til at blive underskrevet.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 149 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere