Del : SMS
Premium

14 tips til den gode præsentation

Præsentation_guide

Hvordan får du bedst formidlet dit budskab i en mødepræsentation? Her er forslag og ideer til, hvordan du kommer ud over rampen foran en forsamling.

Det er ofte sin sag at stille sig op foran en større eller mindre gruppe af mennesker og levere den gode præsentation, hvor budskabet klart og tydeligt trænger igennem. Uden at du lyder nervøs.

Her er vi klar med forslag og ideer til hvordan du kan arbejde med at få formidlet dit budskab – ikke ved at lave flottere Powerpoint-præsentationer, men ved at blive bedre til at få budskabet formidlet godt og præcist. Fra mental forberedelse til den store præsentation, over vejrtrækning, intonation, tonefald, kropsholdning, bevægelse, øjenkontakt osv.

Indholdet i denne guide er hentet fra den nye bog om ledelse: "Ledelse fra Scenekanten" af teaterinstruktør og ledelseskonsulent Morten Svalgaard Nielsen. Hans karriere udfolder sig både i teater- og konsulentbranchen, hvor han er henholdsvis sceneinstruktør, teaterleder, art-in-business-konsulent og foredragsholder. Læs mere om Morten Svalgaard Nielsen her.

LedelsefrascenekantenTEASER
Læs mere om eller køb hele bogen hos www.saxo.com

Det får du her:

- Uddrag fra bogen "Ledelse fra Scenekanten", hvor fokus ligger på konkrete værktøjer til at levere den gode præsentation over for en gruppe af mennesker
- Hvordan formulerer du dig og laver manuskript? Skærper dine budskaber, holder forsamlingens opmærksomhed og fokus, hvor laver du bedst en indledning og afslutning? Øvelser til at tale rigtig og meget mere
- Guiden fylder i alt seks sider

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 19 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere