Del : SMS SMS SMS
Business

Venturefonde rejser sig efter krisen

Direktør Jannick Nytoft for DVCA glæder sig over udviklingen for investeringsaktiviteten og mener, at tallene er et udtryk for, at der for alvor er ved at komme gang i venturemarkedet efter finanskrisen. Og sammenligner man med det øvrige Europa, går det slet ikke dårligt i Danmark, men der er stadig et stort uforløst potentiale inden for venture i forhold til eksempelvis USA.
SMS SMS SMS

De danske venturefondes investeringsniveau fortsætter opad og ligger på det højeste niveau siden krisen. Det er godt nyt for iværksættere og vækstvirksomheder.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle