Del : SMS SMS SMS
Business

Vækstvirksomheder går forgæves i banken

Bankerne er ikke gode nok til at benytte mulighederne for at yde lån til virksomheder med støtte fra staten, mener Jakob Hagemann, der er repræsentant for de mange virksomheder, der oplever modvilje fra bankerne, hvad angår vækstkaution og Kom-i-gang-lån. Foto: Linda Henriksen
SMS SMS SMS

Selv om staten påtager sig langt størstedelen af risikoen ved udlån til vækstvirksomheder via Vækstfondens ordninger, er flere banker stadig alt for dårlige til at låne ud til dem, der skaber den største vækst og de fleste arbejdspladser i Danmark.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle