Del :

Nyt mikrolån skal give rygstød til små, risikovillige selskaber

Vækstfonden har sammensat en ny type lån til små virksomheder, hvor EU går ind og stiller ekstra sikkerhed. Direktør Pål-Erik Jahnsen fra virksomheden Water for Life fik et lån med vækstkaution til at komme i gang for. Foto: Christian Liliendahl
Skriv kommentar

Oven i de bedre lånevilkår, små virksomheder får med næste års finanslov, går EU nu også ind og stiller kaution for mikrolån til iværksætterne. Det gør det lettere at give lån til en ellers risikabel gruppe, mener Danske Bank.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle