Del : SMS SMS SMS
Business

Magert udbytte af Dansk Vækstkapital

Pressemøde efter regeringens vækstforum på Copenhagen Business School fredag den 10. september 2010. Fra venstre, Erhvervs - og økonomiminister Brian Mikkelsen, statsminister Lars Løkke Rasmussen og Lars Nørby Johansen, der er formand for Danmarks Vækstråd. Foto: Keld Navntoft
SMS SMS SMS

7.000 nye job lovede VK-regeringen, da den for to år siden tvang pensionskasserne til at gå med i fonden Dansk Vækst Kapital. Foreløbig har ingen etablerede mindre virksomheder set noget til milliarderne. 24 investeringer i helt nystartede virksomheder er, hvad det er blevet til. Forsker frygter statsligt monopol på kapitalfonde.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle