Del : SMS SMS SMS
Business

Japan kræver tålmodighed – men den betaler sig

Direktør i Micro Matic Søren K. Vilby (ovenover) sælger fadøls-udstyr og har været i Japan i mange år. Det er et svært marked at komme ind på, men når man først er blevet accepteret, så belønner besværet sig. Han er her gået en tur i produktionen på virksomheden i Odense. Øverst th. ses medarbejder Kim Eriksen og nederst th. Anna Schmidt. Foto: Johnny Anthon Wichmann
SMS SMS SMS

Det kræver en hel del tilpasning og stor tålmodighed at operere på det japanske marked. Men når man først bliver accepteret, så bliver man også belønnet, fortæller chefen for fynske Micro Matic.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle