Del : SMS SMS SMS
Business

Iværksættere skal ikke frygte mastodonternes magt

02BUSPix-Spotify.jpg
Billedtekst
For iværksættere gælder det ikke nødvendigvis om at opfinde noget nyt og epokegørende. Det kan lige så godt være en idé, der udnytter eller samler eksisterende produkter eller tjenester på en ny måde som bl.a. musiktjenesten Spotify.
 
Billedtekst
Iværksætterskolen: Pitch og prototyper (del 2)
SMS SMS SMS

Som iværksætter skal man ikke frygte at gå i infight med store globale koncerner – tværtimod lyder det fra eksperter og investorer. Det er nemlig her, at det ofte bliver rigtig spændende.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle