Del :

Danske forskere vinder EUs svar på en Oscar

Forskere fra DTU Nanotech har netop vundet en EU-pris for at have udviklet en ny teknik til overfladebehandling af plast. Tidligere på året besøgte statsminister Helle Thorning Schmidt og Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager netop DTU Nanotech i Lyngby Foto: Niels Ahlmann Olesen
Skriv kommentar

Forskere fra DTU har netop vundet en store EU-pris for at have udviklet en ny teknik til overfladebehandling af plastik, fremgår det af en pressemeddelelse fra DTU Nanotech.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle