File not found.
Del : SMS

Dansk pokerstjerne investerer millioner i ny opfindelse

Gus
Stjernepokerspilleren Gus Hansen deler interessen for bridge med prins Henrik. Her er de fotograferet sammen ved anden udgave af Copenhagen Bridge Invitational i 2013. En turnering som Gus Hansen vandt sammen med sin irske makker. Anden udgave finder sted i denne uge. Foto:

Gus Hansen, som er kendt for sin dygtighed ved pokerbordet, skyder penge i en ny opfindelse, som vil løse et af de store logistiske problemer i et helt andet kortspil.

404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.4.6 (Ubuntu)

0 Kommentarer

File not found.
File not found.
File not found.

Business anbefaler

File not found. File not found.

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve
File not found.

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

File not found.
File not found.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere