Del : SMS SMS SMS
Business

Dansk lilleput vil konkurrere med Dropbox

05BUSMorten-Klank-20140730-.jpg
Billedtekst
Startuppen Rushfiles har fået et kapitalindskud på 19 millioner kroner, så nu skal Europa indtages, siger direktør Morten Klank. Foto: David Leth Williams
05BUSRushfiles.jpg
Billedtekst
Startup'en Rushfiles, har netop f‡‹et et kapitalindskud p‡‹ 19 millioner. Nu skal Europas indtages. Hovedhistorie om kapitalrejsningen og produktet, der er et lagersystem a la Dropbox (4.500) + sidehistorie om investoren Inseros argumenter for at investere (3.000) + boks og friske fotos af Morten Klank, direkt‡¶r og medstifter.
05BUSRushfiles2.jpg
Billedtekst
Rushfiles’ produkt er et lagersystem a la Dropbox. Direktør og medstifter Morten Klank (til højre) har i 12 måneder været i gang med at overbevise udlandet om mulighederne i systemet.
SMS SMS SMS

Ambitionerne fejler ikke noget i det fremadstormende datalagringskoncept Rushfiles. Kapitalindskud er første skridt mod markedsdominans i Europa, når Rushfiles tager kampen op mod Google og Dropbox.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle