Del : SMS SMS SMS
Business

Ålens vej til velstand

Forskningsprojekter, hvor virksomheder og højere læreanstalter samarbejder, kan kun fungere, hvis der kommer noget ud af projekterne for både samfundet og virksomhederne. Når det handler om åleopdræt er samfundets mål at bevare en bestemt art – ålen – mens virksomhedernes mål er at udvikle en ny industri. I Højteknologifondens projekter forsøger man at få det hele til at hænge sammen.
SMS SMS SMS

Universiteter og virksomheder samarbejder om at udvikle nye åletyper til opdræt. Men der kommer kun noget ud af forsøget, hvis både samfundet og virksomhederne får gavn af projektet. Det er en svær øvelse.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle