Del :

Brancheanalyser

Kurator solgte på bunden

Kurator solgte på bunden

Kurator i konkurs- boet efter Peter Forchhammers Synerco solgte boets Chemometec-aktier, kort før aktien steg. »Ordre fra panthavere,« siger Troels Tuxen, partner hos Bech-Bruun.

»Vi er en drømmevirksomhed«

»Vi er en drømmevirksomhed«

Efter flere år med kulørte storaktionærer er den lille børsnoterede tech-virksomhed Chemometec på vej fremad med to opjusteringer det seneste år. Opskriften hedder reorganiseret salg og marketing.

Det betaler sig at lave søm i  Danmark

Det betaler sig at lave søm i Danmark

Metalindustrien i Danmark skaber mere vækst, end man skulle tro. Dansk fremstillede søm, beslag, stålprofiler og metalkonstruktioner skaber høj værdi, fordi de skal leve op tilskærpede standarder hos avancerede kunder.

Metalarbejdere er blevet grå i toppen

Metalarbejdere er blevet grå i toppen

Der er gode beskæftigelsesudsigter for industriteknikere i metal- og maskinindustrien, men der er langtfra unge nok til at fylde rækkerne efter dem, der går på pension.

Danske underleverandører spiller ny og aktiv rolle

Danske underleverandører spiller ny og aktiv rolle

I tæt ved 20 år har ingen undersøgt mere systematisk, hvordan de mange danske virksomheder, som er underleverandører, klarer sig rent økonomisk. Men det er nu sket, og der er mange positive træk i udviklingen, underleverandørerne har nemlig forvandlet sig fra det simple til det meget avancerede.

Premium

Pressemeddelelser fra business direct

Forsiden lige nu

Node > Slider (68043) No template selected. This is "pane.tpl.php" in theme.

Premium

Sådan sikrer du din formue
Specialrapport

Sådan sikrer du din formue

Centralbanker i både Europa og USA kæmper en kamp mod deflationen ved at sænke renten. Det giver problemer for de private investorer, som søger mod alternative steder at placere deres formuer. Men hvordan sikrer man sin formue hvis man har 1, 20, eller 50 mio. kroner?

49 kr. PREMIUM