Del : SMS SMS SMS
Business

Ugens vinder: Den udskældte bankdirektør

SMS SMS SMS

Topchef i Danske Bank, Eivind Kolding, skal have point for sin vilje til dialog. Også selv om det ind i mellem er lidt klodset, og også selv om en undskyldning for Danske Banks rolle i finanskrisen er fejlanbragt og risikerer at underminere ledelsens handlekraft. Undskyldninger flytter ikke noget, det gør kun resultaterne. Den omstridte kampagne har fået sit eget selvoppustelige liv, men flytter næppe kunder. Dialog er godt, men is i maven er også godt, mener Berlingskes erhvervskommentator, Jens Christian Hansen.

Seneste Business TV

Topledernes Univers Se alle

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle