Del : SMS SMS SMS
Business

Transport

Ryanair: Vi var forberedte på det værste

Ryanair: Vi var forberedte på det værste

Efter Arbejdsrettens afgørelse onsdag kan fagforeningerne danne blokade mod Ryanairs fly, men Ryanair har købt sig tid ved at klage over afgørelsen. Konflikten ikke kan begynde, før klagen er behandlet.

OW Bunker-retssag vigtig for fremtidige børsdebuter
TV

OW Bunker-retssag vigtig for fremtidige børsdebuter

Striden mellem 27 pensionskasser og den tidligere ledelse i OW Bunker plus kapitalfonden Altor, kan få afgørende betydning for, hvordan fremtidige børsprospekter kommer til at se ud. Det mener erhvervskommentator Jens Christian Hansen.

Mød en Uber-chauffør

Mød en Uber-chauffør

App-tjenesten Uber, som formidler kørsel mellem privatpersoner, bliver stadig diskuteret, og sagen er nu i politiets hænder. Men hvordan er sådan en køretur, og hvem mon sidder bag rattet?

Topledernes univers: Uber skaber ravage

Topledernes univers: Uber skaber ravage

Med selskabet Ubers etablering i Danmark bliver der ikke alene skabt ravage i den etablerede taxi-branche, som har levet under beskyttede vilkår i mange år, men selskabet rejser også principielle spørgsmål, som lovgiverne skal tage sig af.

Hør afgående DSB-boss fortælle om Falck-skifte

Hør afgående DSB-boss fortælle om Falck-skifte

Når rådhusklokkerne er færdige med at ringe 2014 ud, kan Jesper Lok kalde sig administrerende direktør i Falck Emergency, der samtidig bliver en selvstændig division under Falck Group. Dermed er flere måneders gætteleg slut, efter at den afgående DSB-direktør i september meddelte, at han var på vej væk.

Derfor går det så skidt for SAS

Derfor går det så skidt for SAS

Luftfartsselskabet SAS skuffer endnu engang voldsomt med sit kvartalsregnskab. Underskuddet efter skat er nu fordoblet til 800 millioner svenske kroner, og der er varslet endnu en ny spareplan og fyringer. Men hvad er det som sker i flybranchen, som gør det så svært for SAS at tjene penge, selv efter den store sparerunde for halvandet år siden? Berlingske Business-journalist, Jakob Ussing, som har fulgt SAS tæt, giver her et bud.

Norske Bjørn Kjos taber på sin arrogance
Ugens taber

Norske Bjørn Kjos taber på sin arrogance

Med sin arrogance vinder Bjørn Kjos Ugens Taber. Men han spolerer muligheden for at finde lette løsninger om løn og overenskomstforhold. Flyselskabet Norwegian kan ende med at blive strejkeramt, fordi Bjørn Kjos foreløbig ikke kan finde løsninger på uenigheden med sine ansatte.

Ane Uggla fremtidssikrer Mærsk-gruppen

Ane Uggla fremtidssikrer Mærsk-gruppen

Familieoverhovedet i Mærsk-gruppen, Ane Uggla, moderniserer og fremtidssikrer den store koncern. Et nyt holdingselskab skydes ind. Dermed styrkes det aktive ejerskab og fonden kan koncentrere sig over uddelinger.

Hva´ nu Smedegaard?

Hva´ nu Smedegaard?

A.P. Møller - Mærsk og topchefen Nils Smedegaard leverer varen - og lidt til. Stærk ledelse, stærk styring, færre omkostninger. Så vidt så godt. Men lurer faren om tre-fem år frem i tiden. Kan han også levere på oliesiden? Hør analysen her fra erhvervskommentator, Jens Christian Hansen.

På tur med krydstogt-turisterne

På tur med krydstogt-turisterne

Efter flere år med et stigende antal krydstogt-turister i København, er antallet af besøgende i 2013 faldet. Berlingske TV var på tur med et par amerikanske krydstogt-turister rundt i København for at høre, hvad de synes om den danske hovedstad.

Mærsk-plus i svært marked

Mærsk-plus i svært marked

A.P. Møller - Mærsk kom godt gennem vanskeligt første kvartal. Overskud på små fem milliarder kroner, trods faldende fragtmængder og oliepriser. Nyhedschef Peter Suppli Benson kalder det positivt, at Maersk Line kan tjene penge trods svære vilkår, men advarer om ratekrig.

Honda ser fremtid i brint

Honda ser fremtid i brint

Den japanske bilgigant ser brint som det bedste alternativ til benzin og diesel. Og de nordiske lande skal spille en stor rolle i udviklingen. Kilde: Mads Nyborg Anneberg // Berlingske TV. 11-10-2012.

Redaktionen anbefaler

Forsiden lige nu

Node > Slider (68043) No template selected. This is "pane.tpl.php" in theme.

Premium

Køb Magtanalysen 2015

Køb Magtanalysen 2015

For første gang i sin tid som statsminister stryger Helle Thorning-Schmidt til tops i Berlingske Business Magasins Magtanalyse med de 100 mest indflydelsesrige beslutningstagere i Danmark.

99 kr. PREMIUM

Seneste nyt

Mere Premium