Del : SMS SMS SMS
Business

Økonomi

Sønderjysk tyr løs i Skagen

Sønderjysk tyr løs i Skagen

Den lydløse Tesla-sportsvogn har på kun ét år taget magten i Skagens uge 29-gadebillede. Men indimellem lyder der et brøl i Skagens gader, som får alle ansigter til at rotere synkront. Tyren fra Sant’Agata. Lamborghinien til 2 millioner med Kristian Bentzen fra Skærbæk bag rattet. For fjerde år i træk søger han tilflugt i Skagen. Her kan han gemme sig for den sønderjyske jantelov.

Helikoptere invaderer Gammel Skagen

Helikoptere invaderer Gammel Skagen

Direktør for Ruths Hotel, Peter Chr. Jensen, var trukket i flyvelederdragten, da fem helikoptere med velhavende thailandske forretningsfolk tirsdag gjorde klar til landing på engen ved Ruths Hotel.

Elektriske både i havnen rammer plet

Elektriske både i havnen rammer plet

Konceptet er knap to år gammelt, og den danske sommer er kun rigtigt lige begyndt. Men med solenergi i motorerne har den københavnske bådudlejningsvirksomhed GoBoat allerede sat kurs mod udlandet. GoBoats soldrevne og intime alternativ til den guidede kanalrundfart er på rekordtid blevet en succes.

Redaktionen anbefaler

Forsiden lige nu

Node > Slider (68043) No template selected. This is "pane.tpl.php" in theme.

Premium

Køb Magtanalysen 2015

Køb Magtanalysen 2015

For første gang i sin tid som statsminister stryger Helle Thorning-Schmidt til tops i Berlingske Business Magasins Magtanalyse med de 100 mest indflydelsesrige beslutningstagere i Danmark.

99 kr. PREMIUM

Seneste nyt

Mere Premium