Del : SMS SMS SMS
Business

Vækst i container-volumen laveste siden 2009

Svage handelsvolumener på de vigtige ruter fra Fjernøsten til Europa og Fjernøsten til Nordamerika medvirkende til den matte udvikling med rapporterede fald på henholdsvis 4,4 og 0,4 pct. for 2012, skriver Alphaliner. Foto: Henning Bagger
SMS SMS SMS

Verdens 25 største containerhavne oplevede sidste år den laveste volumenvækst siden 2009 efter et andet halvår, der var svagere end det første, og afmatning på de store handelsruter fra Fjernøsten til Europa og Fjernøsten til Nordamerika.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle