Del : SMS SMS SMS
Business

Tysk bro frygtes at blive problem for trafikken

Et indenrigspolitisk tysk slagsmål om, hvem der skal betale, risikerer at skabe trafikknuder på den tyske side af Femernbælt. Problemet er, at biltrafikken på den knap én kilometer lange Femernsundbro, der forbinder øen Femern med det tyske fastland, kører i kun ét spor i hver retning, ligesom der kun er ét jernbanespor. Det kan på længere sigt skabe trafikale problemer. Arkivfoto: David Leth Williams
SMS SMS SMS

Ledende politikere fra delstaten Schlesvig-Holsten advarer om, at trafikken gennem den kommende tunnel mellem Tyskland og Danmark kan møde en flaskehals på den tyske Femernsundbro. Tysklands trafikminister skal ifølge sin nordtyske kollega have erkendt, at der er et problem.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle