Del : SMS

Her er lufthavnens ekspansionsplaner

Nummer1
Overskrift
nummer2
Overskrift
nummer3
Overskrift
nummer4
Overskrift
nummer5
Overskrift

Københavns Lufthavn vil vokse til 40 mio. passagerer om året og det betyder, at terminaler, antallet af standpladser til fly og resten af lufthavnens flyområde skal vokse til næsten dobbelt størrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Københavns Lufthavn satte rekord med knap 2,5 millioner passagerer i september. Men ambitionerne er væsentligt større end det. Lufthavnen vil vokse fra 25,6 millioner passagerer sidste år til 40 millioner passagerer i fremtiden.

For at det skal kunne lade sig gøre, må lufthavnen kombinere et solidt salgsarbejde overfor flyselskaberne med et højt investeringsniveau i de kommende år. Terminaler, antallet af standpladser til fly og resten af lufthavnens flyområde skal vokse til næsten dobbelt størrelse, men på grund af lufthavnens placering mellem Københavs amagerkanske forstader og Dragør, skal det ske uden at rykke hegnet om lufthavnen.

Her er nogle af de aktuelle ambitioner i lufthavnen

I fremtiden vil ankommende og afgående passagerer i højere grad blive adskilt, hvilket skal reducere trængsel og give et bedre flow.

nummer2

Ankomstområdet skal også udbygges og opgraderes med lysindfald og bedre faciliteter.

nummer3

For at nå målet om 40 mio. passagerer, skal lufthavnen både skaffe flere rejsende til fra fjerne destinationer, få oplandet lettere ud i verden og sikre flere transferpassagerer. Et af midlerne til det mål er en højhastighedstogstation, som Københavns Lufthavn drømmer om har tog mod Oslo og Hamburg.

nummer4

Butiksområdet i Terminal 2 skal udvides og gøre bredere, så der er plads til flere butikker og restauranter og mere gangareal til de mange ekstra passagerer.

nummer5

 

 

Billederne er alle fra Københavns Lufthavne og viser udkast til deres ambitioner. Det er ikke sikkert, at alle ideerne ender bliver til virkelighed.

 

 

Se videoklippet herunder, hvor adm. direktør Thomas Woldbye fortæller om den nye tilbygning i Finger C, hvor lufthavnen har brugt flere hundredetusinder kroner på psykologisk påvirkning af passagererne.

 

Loungeområde

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere