Del : SMS SMS SMS
Business

Dyre SAS-ansatte blokerer for afgørende frasalg

Salget af SAS Ground Handling, der står for at tjekke passagerer ind og håndtere bagage i de skandinaviske lufthavne, er truet. Flere mulige købere har nemlig betinget sig, at der skal gøres op med overenskomsterne i SGH, før et køb kan gennemføres.
SMS SMS SMS

En af de helt afgørende brikker i SAS’ redningsplan er tæt på at falde til jorden. Salget af SAS Ground Handling bremses af dyre overenskomster.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle