Del : SMS SMS SMS
Business

Carlsberg gør sine lastbiler sikrere

I de fleste højresvingsulykker bliver cyklist eller fodgænger ramt af lastbilens højre forhjul, fordi det område ikke er dækket af sidespejlene. Med højresvingskamera fanges de bløde trafikanter i denne blinde vinkel. I Carlsbergs system foregår det ved, at der lyder en akustisk advarsel, når der blinkes til højre. Samtidig skifter et grønt felt i monitoren til rødt. I feltet kan chaufføren så se den bløde trafikant – som vist på billedet. Foto: Carsten Teiner.
SMS SMS SMS

For at nedsætte risikoen for højresvingsulykker har Carlsberg Danmark monteret højresvingskameraer på 17 af deres lastbiler.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle