Sådan finder vi de 100 talenter

Alle kan nominere en kandidat, men det er Berlingske Research der foretager den endelige udvælgelse ud fra følgende tre kriterier:

1. CV: Et udbygget CV, der redegør for konkrete resultater samt faglige og uddannelsesmæssige kompetencer.

2. Begrundelse: Berlingske Research udvælger nomineringer, der redegør for talentets faglige forudsætninger, ledelsesmæssige evner og resultater. Desuden lægges vægt på anbefalinger fra nærmeste chef, en tidligere chef eller en forretningsforbindelse.

3. Alder: Max 35 år.

Se de 100 talenter Klik for at læse portrætter og se CV'er. Sorter på område, uddannelse og køn i menuen øverst til højre.

{{family.Navn | familyname}}

{{family['Overskrift']}}

X
Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

s Se alle nyhedsbreve

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere