Peter Nyholm

Peter Nyholm

Jeg er finansredaktør på Berlingske Business, hvor jeg graver løs i banker, forsikring, pensioner, realkredit og erhvervslivet. Desuden er jeg leder af finansredaktionen. 
 
En af vores store historier er, hvordan Danske Bank i al hemmelighed blev håndteret af Nationalbanken, der frygtede et krak, da krisen var værst. I værste fald kunne det have udløst en statsbankerot i Danmark. Læs mere i artikelserien Falder bankerne, falder Danmark. I 2012 stod finansredaktionen bag kulegravningen af den kritiserede danske CIBOR-rente, som førte til omfattende lovindgreb og skabelsen af en ny og alternativ rente, som bankernes lån er hængt op på. 

Før min ansættelse på Berlingske for to år siden var jeg seks år på Erhverv og Økonomi-redaktionen på Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor jeg dækkede banker og finans under krisen. Jeg har desuden været erhvervsreporter på Nyhedsmagasinet Ingeniøren. Jeg har også været medieentreprenør og webredaktør på bilmagasinet Autobild. Min baggrund er Danmarks Journalisthøjskole kombineret med 1½ år på dagbladet Børsen.
 
Kontakt mig gerne med tip, spændende historier eller hvis du har noget at berette fra din færden som erhvervsmand eller forbruger. Følg mig ligeledes på Twitter på @PeterNyholmBerl

Flere artikler af Peter Nyholm

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere