Berlingske Business

Bent Højgaard Sørensen

Bent Højgaard Sørensen

Store danske virksomheder inden for fødevareindustrien, bl.a. Arla Foods og Danish Crown, samt Grønland og Arktis. Det er noget af det Bent Højgaard Sørensen, der er ansat på Berlingskes Business-redaktion, beskæftiger sig med. Sammen med Finansredaktionen har han i 2015 i en række artikler sat fokus på krisen i landbruget, der koster bankerne milliarder af kroner i tab ved konkurser og andre former for afviklinger af landbrug. Det førte til afsløring af Thorning-regeringens arbejde med en landbrugspakke, der skal rydde op i den forgældede landbrugssektor og hjælpe til med at få unge landmænd i gang. Bent Højgaard Sørensen er uddannet journalist fra Danmarks Media- og Journalisthøjskole og har arbejdet på Berlingske siden 1996. Sammen med en kollega blev han i 2012 indstillet til Cavling-prisen for artikelserien ”Kampen om Arktis”, der satte fokus på det storpolitiske spil om Arktis, og hvordan den globale jagt på råstoffer er rykket til det arktiske område. Tidligere har Bent Højgaard Sørensen arbejdet på P4 Sjælland, Danmarks Radio, og på radioavisen, KNR/Grønlands Radio, i Nuuk.

Flere artikler af Bent Højgaard Sørensen

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen