Del : SMS SMS SMS
Business

Rente-swap ramte boligejere i nakken

Andelsboligforeningen Duegården på Frederiksberg er også en af de nødstedte foreninger, der er voldsomt overbelånt. I øjeblikket forhandler Duegårdens likvidatorer med Nykredit om at få lov til at sætte ejendommen til salg. Lykkes det ikke er næste skridt en konkursbegæring. Arkivfoto: Asger Ladefoged
SMS SMS SMS

Det viste sig at være en rigtig dårlig handel, da tusinder af andelsboligejere især i årene fra 2005 frem til og med finanskrisen indgik byttehandler med deres renter med bankerne.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle