Del : SMS

Se hvad Danmarks 1.000 største virksomheder betaler i skat

Told og Skat ´s nye logo sat op på Østbanegade. Foto:

Få det store overblik over de store virksomheders skatteindbetalinger i denne store analyse lavet af Business Premium. Du får hele listen i et excel-ark med oplysninger om skatteindbetalinger fra samtlige virksomheder.

Analysen bygger på Berlingskes Guld1000 analyse med oplysninger om landets 1.000 største virksomheder. Du får data leveret i et excelark, hvor du kan sortere virksomhederne på de netop offentliggjorte selskabsskat. Se hvem der betaler mest, og hvem der slet ikke betaler selskabsskat.

Analysen er lavet af Berlingske Research og Business Premium og indeholder blandt andet:

  • Virksomhedens navn og adresse, samt navn på evt. moderselskab, hvor beskatningen er beregnet.
  • Tal fra Skat herunder skattepligtig indkomst, selskabsskat, evt. underskud, der er trykket fra indkomsten, om selskabet er omfattet af tonagebeskatning, kulbrinteskat etc.

Prisen for analysen er 990 kroner. Du kan også købe adgang til hele vores Guld1000 analyse, som indeholder følgende:foruden ovenstående også indeholder følgende

  • Opdaterede kontaktoplysninger (telefon, fax og mail)
  • Regnskabstal, herunder omsætning, driftsresultat og årsresultat, samt egenkapital, balance fra både 2011 og 2010 og udviklingen
  • Økonomiske nøgletal: Overskudsgrad, egenkapitalforrentning, afkastningsgrad og soliditetsgrad.  
  • Antallet af ansatte og navnet på virksomhedens direktør.

Gå i dybden og lav dine egne analyser og beregninger med Guld1000 analysen som giver dig det helt store overblik over den økonomiske situation i de 1.000 største virksomheder.

Guld1000-analysen leveres i et excelark og koster 2998. Analysen kan købes her.


11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere