Berlingske Business

Se hvad Danmarks 1.000 største virksomheder betaler i skat

Analysen bygger på Berlingskes Guld1000 analyse med oplysninger om landets 1.000 største virksomheder. Du får data leveret i et excelark, hvor du kan sortere virksomhederne på de netop offentliggjorte selskabsskat. Se hvem der betaler mest, og hvem der slet ikke betaler selskabsskat.

Analysen er lavet af Berlingske Research og Business Premium og indeholder blandt andet:

  • Virksomhedens navn og adresse, samt navn på evt. moderselskab, hvor beskatningen er beregnet.
  • Tal fra Skat herunder skattepligtig indkomst, selskabsskat, evt. underskud, der er trykket fra indkomsten, om selskabet er omfattet af tonagebeskatning, kulbrinteskat etc.

Prisen for analysen er 990 kroner. Du kan også købe adgang til hele vores Guld1000 analyse, som indeholder følgende:foruden ovenstående også indeholder følgende

  • Opdaterede kontaktoplysninger (telefon, fax og mail)
  • Regnskabstal, herunder omsætning, driftsresultat og årsresultat, samt egenkapital, balance fra både 2011 og 2010 og udviklingen
  • Økonomiske nøgletal: Overskudsgrad, egenkapitalforrentning, afkastningsgrad og soliditetsgrad.  
  • Antallet af ansatte og navnet på virksomhedens direktør.

Gå i dybden og lav dine egne analyser og beregninger med Guld1000 analysen som giver dig det helt store overblik over den økonomiske situation i de 1.000 største virksomheder.

Guld1000-analysen leveres i et excelark og koster 2998. Analysen kan købes her.


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen