Del : SMS
Premium

Sådan får du mest ud af dine penge

Få mest for dine penge foto

Læs her, hvordan du får mest ud af din privatøkonomi. Eksperterne Gustav Juul og Louise Frost, som er kendt fra ’Luksusfælden’, giver i en ny bog opskriften på, hvordan du optimerer din økonomi i alle livets faser.

Uge efter uge har de to tidligere værter fra TV3-programmet Luksusfælden, Gustav Juul og Louise Frost, hjulpet nødstedte danskere ud af håbløs gæld og overforbrug. Nu har eksperterne samlet deres erfaringer og bedste råd i en ny bog, der henvender sig til alle, som gerne vil have mest muligt ud af deres penge.

Efter otte sæsoner af ’Luksusfælden’ blev de økonomiske eksperter Gustav Juul og Louise Frost sidste efterår skiftet ud med tre nye værter på det populære tv-program. De følte sig dog ikke færdige med at dele ud af deres økonomiske guldkorn. Det er blevet til bogen ’Mere økonomi for pengene’, der netop er udkommet.

Det får du i denne guide:

- Få mest ud af dine penge

- Eksperternes 10 bedste råd

- Guide: En god økonomi hele livet


Køb adgang til denne artikel

Styksalg 19 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere