Del : SMS
Premium

Rentefesten fortsætter: Her er vinderlånet

Det nye billiglån_forsidebond

Rentefesten ser ud til at fortsætte – især for boligejere med F3 og F5-flekslån, der nu kan se frem til at bo billigere og måske få råd til en ekstra ferie. I denne PLUS-guide får du gode råd og hjælp til at finde det rigtige boliglån.

Skal du have ny rente på dit F5-lån til januar, kan du godt finde champagnen frem. Der er nemlig udsigt til en årlig besparelse på næsten 21.000 kr., hvis du har et lån på 1 mio. kr. uden afdrag.

Også F3-lånere har grund til at feste, mens det populære F1-lån bliver en lille smule dyrere.

Godt nyt til de knap 150.000 boligejere, som i disse dage venter spændt på resultatet af årets store rentetilpasningsauktioner, der blev skudt i gang i går af Realkredit Danmark og Nykredit (der også ejer Totalkredit). Renten på flekslån styrer mod en ny bundrekord, hvilket særligt kommer til at kunne mærkes i de danske hjem med treårige og femårige flekslån (F3 og F5).


 


Læs mere om Business Premium HER

 

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 19 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere