Del : SMS

Læs om Danmarks bedste arbejdspladser

BBM-15112012-forside

McDonalds topper listen over Danmarks bedste arbejdspladser. Se hele listen og læs om forskellene på de gode og mindre gode arbejdspladser i Berlingske Business Magasins specialrapport.

Denne uges specialrapport handler om Danmarks Bedste Arbejdspladser. I år har 137 virksomheder deltaget i konkurrencen, der gennemføres af den danske afdeling af det globale koncept Great Place to Work. McDonalds, Roche Pharmaceuticals og Conscia topper listen for henholdsvis store, mellemstore og mindre virksomheder. Se hele listen og læs grunden til de enkelte virksomheds placering.

Læs også om at Georg Jensen vil erobre Kina med dansk luksuslivsstil. Ny ejer vil løfte et minimalt salg i Kina til fire gange så meget som på hjemmemarkedet.

Læs det hele i Berlingske Business Magasin med en 18 siders specialrapport om de bedste arbejdspladser.

11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 49 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere