Berlingske Business

IT-Brancheudgivelse 2013 - ERP

Denne publikation har fokus på ERP-markedet. Gennem markedsrettede og forretningsfokuserede artikler vil Økonomisk Ugebrev i samarbejde med Technology Evaluation Centers (TEC) og vores partnere give overblik over ERP-markedet i Danmark, beskrive tendenser og bringe værdifuld forretningsindsigt til vores abonnenter og læsere. Vores mission er at forsyne vores abonnenter på Økonomisk Ugebrev, Økonomisk Ugebrev CFO og Nyhedsbrev for Bestyrelser med brugbar indsigt i ERP-markedet, kombineret med erhvervsjournalistisk fokus og – ikke mindst – en unik adgang til en særlig ERP-evalueringsportal hvor abonnenter gratis online kan evaluere virksomhedens bestående systemer eller sondere nye leverandører. 

Kompendiet er på 32 sider og koster 199 kroner. Køb adgang nedenfor og download hele kompendiet direkte fra siden.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen