Del : SMS

IT-Brancheudgivelse 2013 - ERP

ERP_premium

IT-Brancheudgivelse, der giver indsigt i aktuelle tendenser på ERP-markedet.

Denne publikation har fokus på ERP-markedet. Gennem markedsrettede og forretningsfokuserede artikler vil Økonomisk Ugebrev i samarbejde med Technology Evaluation Centers (TEC) og vores partnere give overblik over ERP-markedet i Danmark, beskrive tendenser og bringe værdifuld forretningsindsigt til vores abonnenter og læsere. Vores mission er at forsyne vores abonnenter på Økonomisk Ugebrev, Økonomisk Ugebrev CFO og Nyhedsbrev for Bestyrelser med brugbar indsigt i ERP-markedet, kombineret med erhvervsjournalistisk fokus og – ikke mindst – en unik adgang til en særlig ERP-evalueringsportal hvor abonnenter gratis online kan evaluere virksomhedens bestående systemer eller sondere nye leverandører. 

Kompendiet er på 32 sider og koster 199 kroner. Køb adgang nedenfor og download hele kompendiet direkte fra siden.

11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 199 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere